Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@19:55:56 GMT

چرا «نگاه یک» پس از ۲۱ سال تعطیل شد؟

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۶۹۷۹

چرا «نگاه یک» پس از ۲۱ سال تعطیل شد؟

این تهیه‌کننده برنامه‌های سیاسی تلویزیون در گفت‌وگویی با ایسنا درباره‌ی حذف برنامه «نگاه یک»، اظهار کرد: هر برنامه‌ای یک آغاز و یک پایانی دارد؛ برنامه «نگاه یک» هم بنا به تصمیم معاونت محترم سیاسی سازمان تمام شد و برنامه‌ای با عنوان «صف اول» در همان قالب و با همان محتوا تولید و جایگزین این برنامه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نهضت درباه‌ی حذف برنامه قدیمی «نگاه یک» پس از ۲۱ سال تولید و پخش، توضیح داد:  به عنوان تهیه‌کننده‌ای که سال‌های سال است در سازمان صداوسیما کار می‌کند، روزی به ما می‌گویند برنامه‌ای را تولید کن و روزی هم می‌گویند تولید نکن. این تصمیم بنا به تشخیص روسای معاونت سیاسی سازمان صداوسیما بوده که تصمیم گرفته‌اند برنامه «نگاه یک» نباشد و «صف اول» جایگزین باشد.

او در عین حال گفت: به هر حال معتقدم تلویزیون باید از برنامه‌هایی که در مدت طولانی روی آنها هزینه می‌کند و تبدیل به بِرند می‌شوند، محافظت کند. «نگاه یک» برنامه‌ای است که در طول این سال‌ها اغلب وزرا ـ چه اصلاح‌طلب و چه اصولگرا ـ چه سران ارتش و سپاه همه از تولید آن تشکر و قدردانی کرده‌اند و از نظر محتوایی و اجرای برنامه توسط آقای مهدی قلی هم راضی بودند.  

تهیه‌کننده «مناظره‌ها» یادآور شد: برنامه «نگاه یک» هر سال در طول ایام عید نوروز و رمضان به صورت مقطعی تعطیل می‌شد و امسال نیز این تعطیلی پشت سر هم بود که پس از پایان تعطیلات در حال آماده کردن برنامه برای شروع بودیم که به تصمیم معاونت سیاسی این اتفاق افتاد.

نهضت ادامه داد: ملاک‌های یک برنامه قابل قبول در تلویزیون این است که مجری، ساختار، پژوهش و تحقیقِ قوی داشته باشد که به لطف خدا ما در برنامه «نگاه یک» این ویژگی ها را داشتیم و آرزو می‌کنم در برنامه «صف اول» هم این اتفاق بیفتد. برنامه «صف اول» شروع به تولید در همان قالب «نگاه یک» کرده است با این تفاوت که عوامل تولید و مجری تغییر کرده‌اند. محتوای برنامه در «نگاه یک» گفت‌وگو با مسئولان اول نظام بود، در این برنامه نیز همان‌گونه که از عنوان آن پیداست، ساختار بر همین است. حال آقایان تصمیم گرفتند که «نگاه یک» نباشد.

نهضت در پاسخ به اینکه آیا از سازمان صداوسیما خداحافظی کرده است یا برنامه دیگری خواهد داشت؟ اظهار کرد: از بدو ورود به صداوسیما و نزدیک به ۳۰ سال است که در معاونت سیاسی بوده‌ام. کم و بیش در این سه دهه برنامه‌های سیاسی زیادی تولید کردم و شاید بتوان گفت سنگین‌ترین برنامه‌ها را ساخته‌ام. اکنون نیز در صداوسیما حضور دادم و هر چه معاونت بفرماید اطاعت می‌کنم. فعلا دو روز است که متوجه شدم برنامه «نگاه یک» تعطیل شده است.

نهضت در پایان برای عوامل برنامه «صف اول» آرزوی موفقیت کرد و درباره‌ی تیم تولید این برنامه یادآور شد: برنامه «صف اول» زیر نظر خبرگزاری صداوسیماست و مجری برنامه هم آقای عابدینی هستند.  

منبع: الف

کلیدواژه: برنامه ای برنامه ها نگاه یک صف اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۶۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است

به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک، انسیه شمس اللهی در سومین دوره جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک در بخش مستندهای مستمر با موضوع هنر و ادبیات ایرانی- اسلامی برگزیده شده است.

او با اشاره به این که در دو دوره گذشته از جشنواره پژواک هم برگزیده شده است، گفت: در دوره اول جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با مستند«ماجرای نیما» برگزیده شدم. این مستند درباره شعر نو بود و اینکه با گذشت صد سال از آمدن این قالب چه میزان بین مردم جا افتاده است و... علاوه بر این، با عنوان برنامه «قهرمانان نمی میرند» که به مناسبت هفته دفاع مقدس تهیه شده بود، برگزیده شده ام. این برنامه روایتگر شهادت هفت تن از شخصیت های مهم دفاع مقدس بود.


وی با اشاره به دلایل برگزیده شدن اثرش در جشنواره افزود: در این دوره از جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با عنوان اثر«موسیقی کبیر» که درباره اصالت موسیقی شرقی است، برگزیده شده ام. به نظرم سوژه انتخابی من یکی از دلایلی بود که باعث شد این اثر برگزیده شود. گرچه سوژه نو نیست، اما سعی کردم از زاویه ای تازه به این موضوع بپردازم. به نظرم پرداخت خلاقانه بسیار حائز اهمیت است و باعث دیده و شنیده شدن اثرم شده است. در فرم و نحوه ساخت برنامه هم تلاش کردم که از ریتم خوبی برخوردار باشد.


شمس اللهی، با تاکید به انتخاب سوژه نو در ساخت مستند عنوان کرد: در تهیه برنامه هایم همیشه تلاش می کنم که سوژه برای شنوندگان نو باشد، حتی اگر سوژه جدید نباشد به این موضوع که زاویه دید نویی داشته باشد، متمرکز می شوم و بیشتر به دنبال بخش هایی هستم که کمتر درباره آن صحبت شده و به آن پرداخته شده است. برای من بسیار اهمیت دارد که زاویه دید برای شنونده جالب، جذاب و سرگرم کننده باشد. بنابراین از تکرار پرهیز می کنم. ضمن اینکه به شدت به ریتم برنامه توجه می کنم. البته روایت هم خیلی مهم است.

دیگر خبرها

  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • ببینید | نگاه زاکانی رو به دوربین صداوسیما در هنگام سخنرانی رئیسی سوژه شد!
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • شبکه خبر 2 هک شد؟! + فیلم و واکنش صداوسیما
  • صداوسیما ادعای هک را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک رد کرد
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • خبر‌های «پشت صحنه»، جمعه ۱۴ اردیبهشت
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد