Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از اویل پرایس، مردم آمریکا و اروپا با افزایش شدید قیمت‌ها و تورم روبرو هستند به طوری که اخیر این تورم سبب شده که صنایع فلزی اروپا نیز دچار بحران شود.

قیمت‌های بالای انرژی شروع آسیب‌های زیادی بر صنایع تشنه‌ی انرژی مانند ذوب آهن و آلومینیوم وارد کرده و موجی از تعطیلی این کارخانجات را در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع هزینه‌های بالای انرژی موجی از تعطیلی کارخانه‌های آلومینیوم در چین و اروپا به راه انداخته، به طوری که این شرکتها نتوانستند هزینه‌های خود را کاهش داده و سودده باقی بمانند. به عنوان مثال کارخانه‌های ذوب آلومینیوم در اروپا پس از افزایش پنج برابری قیمت گاز طبیعی به دلیل هوای سرد و کاهش واردات گاز از روسیه صورت گرفت به همین دلیل چون هزینه‌های انرژی تقریباً نیمی از هزینه تولید آلومینیوم را تشکیل دهد، بسیاری از کارخانجات تولید آلومینیوم به تعطیلی کشانده شدند.

در اوایل سال جاری، برخی شرکت چندملیتی آلومینیوم با کارگران خود برای کاهش دو ساله کارخانه ذوب با ظرفیت سالا نه ۲۲۸ هزار تن متریک به توافق رسیدند.

روی هاروی، رئیس و مدیر عامل این شرکت چند ملیتی می‌گوید: این مسیری چالش برانگیز برای همه دست اندرکاران تولید آلومینیوم بوده است، اما ما مشتاقانه منتظر آینده هستیم و با کارمندان و سهامداران خود برای کاهش تولید در وضعیت فعلی به توافق رسیده‌ایم

در همین راستا، تولیدکننده آلومینیوم نروژی نیز گفته است که در واکنش به قیمت برق تولیدات خود را کاهش داده و حتی تولید یک کارخانه در اسلواکی تا ۶۰ درصد ظرفیت خود کاسته شده است.

شرکت‌های دیگری که در مونته‌نگرو، رومانی و فرانسه، و در سایر کشورهای اروپایی که دارای کارخانه‌های ذوب هستند، نیز قصد دارند تولید خود را کاهش دهند. تولیدکنندگان آلومینیوم در چین نیز به دلیل کمبود برق در این کشور تولید خود را به شدت کاهش داده‌اند.

تولید کنندگان آلومینیوم تخمین زده‌اند که کارخانه‌های ذوب این فلز حدود ۴ میلیون تن از ظرفیت تولید خود را در سراسر جهان را در سطح جهان عمدتاً به دلیل قیمت‌های بالای برق و انرژی کاهش دهند. با این حال انتظار می‌رود در صورت کاهش نیافتن قیمت انرژی، در چند ماه آینده شاهد تعطیلی کارخانجات بیشتری را در اروپا باشیم.

کد خبر 5414035

منبع: مهر

کلیدواژه: تعطیلی ادارات کارخانه آلومینیوم اتحادیه اروپا بانک مرکزی ایران قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی بورس بانک مرکزی نهضت ملی مسکن قیمت نفت سید رضا فاطمی امین وزارت راه و شهرسازی سازمان بورس و اوراق بهادار شرکت راه آهن جمهوری اسلامی درج قیمت تولیدکننده روی کالا نیروگاه سیریک ایالات متحده امریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۶۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز جمعه با توجه به دورنمای ادامه کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یافته است. اما بی‌ثباتی اقتصاد آمریکا هر دوی این شاخص‌های نفتی را در آستانه کاهش قیمت هفتگی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 18 سنت معادل 0.22 درصد افزایش به 83 دلار و 85 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 27 سنت معادل 0.34 درصد افزایش 79 دلار و 22 سنت معامله می‌شود.

سرمایه‌گذاران نگران ادامه سیاست نرخ بالای بهره هستند که می‌تواند رشد اقتصاد آمریکا را به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا محدود کند. این در حالیست که جنگ خاورمیانه عرضه جهانی نفت را چندان تحت تاثیر قرار نداده است.

نفت برنت در آستانه 6.3 درصد کاهش قیمت هفتگی قرار دارد و نفت آمریکا هم 5.6 درصد طی یک هفته گذشته کاهش قیمت داشته است. این کاهش قیمت در آستانه اجلاس بعدی ائتلاف اوپک پلاس اتفاق افتاده که از سازمان کشورهای صادر کننده نفت روسیه و متحدانش تشکیل شده است.

طبق گفته برخی منابع، اگر تقاضا برای نفت افزایش پیدا نکند، اوپک پلاس احتمالاً کاهش تولید 2.2 میلیون بشکه‌ای خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه خواهد داد. بازار در حال حاضر در حال بررسی اطلاعات اقتصادی آمریکا و نشانه‌هایی از تولید آینده این کشور است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229308 برچسب‌ها نفت

دیگر خبرها

  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)